Segmentation fault at 2.1 run Psi-blast

Hello,

I have the standalone version installed. All parameters are shown. However, I am getting a segmentation fault at step 2.1. This is the I-TASSER 2.0 package, if that helps. At step 2.4.1, removing homology templates based on and 1, the CPU usage goes down to around 5%, So I don't know if I-Tasser is doing anything or not, but here is a transcript so far. Can anyone offer any assistance or a way to correct what is going wrong. See below:

Your setting is:
-libdir =/opt/I-TASSER2.0
-seqname =seq
-datadir =/home2/chiraagk/Desktop/Eagle
-usrname =chiraagk
-runstyle =parallel
-idcut =1
-ntemp =20
-nmodel =5
1. make seq.txt and rmsinp
2.1 run Psi-blast
sh: line 1: 1511 Segmentation fault /opt/I-TASSER2.0/blast/bin/blastpgp -b 1000 -j 3 -h 0.001 -d /opt/I-TASSER2.0/nr/nr -i protein.fasta -C psitmp.chk -Q pssm.txt > blast.out
2.3 run solve
2.3 run solve
2.4 run pairmod
2.4.1 removing homology templates based on and 1

Psiblast

The problem was probably caused by Psi-blast program is not compatible with your system.
You could test it by command:

/opt/I-TASSER2.0/blast/bin/blastpgp --help

We could confirm it is a compatibility problem if the output of the command is "sh: line 1: 1511 Segmentation fault ".

Please test it and past the output here.

Congratulation

It was I guess that Psi-blast is not compatible with your system. It is happy to know you fix it by yourself.

Fixed it, perhaps.

I updated the blast packages. I think everything is running now, but shall post again when I know this fix was successful.